Een tevreden cliënte uit Eindhoven

Bijzonder hoe Michel Bosman me nu voor de tweede keer geholpen heeft met iets wat de reguliere geneeskunde niet ontdekt had. De eerste keer bleek dat mijn chronisch pijn veroorzaakt werd door een virusinfectie die op de zenuwen was gaan zitten. Hoe vaak ik niet vertelde aan reguliere artsen dat de pijn begonnen was met flink ziek zijn en hoge koorts.. telkens werd dit aan ‘toeval’ toegeschreven. Michel Bosman vroeg er mij naar en wist mij met behulp van medicijnen ontzettend goed van de bij die infectie behorende pijn af te helpen! Onlangs weer een prachtig resultaat: in verband met veel last van maagzuur slikte ik maagzuurremmende medicijnen. Maar ik kreeg ook hoge bloeddruk en hield vocht vast. Voordat ik aan medicatie hiervoor via de huisarts begon, besloot ik eerst Michel te raadplegen. Wat bleek: de hoge bloeddruk was een (zeer zeldzame) bijwerking van de maagzuurremmers. Wat ben ik blij dat Michel dat ontdekte.. wie weet wat voor medische lijdensweg ik anders nog had moeten volgen….

Wat mij ook aanspreekt in de persoon van Michel Bosman is zijn ‘kijken naar de hele mens’, met ‘alles er op en eraan’. En zijn moeite om je te laten zien hoe zijn gedachtengang is, met betrekking tot jouw problemen, terwijl hij je wel de vrijheid geeft daar wél of niet iets mee te doen.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s