Pittige spinazie

Ik vind dit een heerlijk recept. Alleen de ui, knoflook en gember hoef je te snijden, de rest gooi je er zo bij. Echt zo klaar!

ingrediënten:
4 el arachideolie
1 ui halveren en in ringen snijden
1 tl geraspte gemberwortel
1 tl gemalen komijn
½ tl chilipoeder
½ tl gemalen koriander
2 teentjes fijngehakte knoflook
900 gr gewassen spinazie
225 gr diepvrieserwten
zout en peper
verse koriander 

bereiding:
– verhit de olie in een grote pan
– fruit de ui en de kruiden (bewaar de verse koriander)
– bak als de uien bijna klaar zijn nog even de knoflook mee
– voeg de spinazie toe en schep deze om tot hij geslonken is
– voeg de erwten toe en verwarm tot ze heet zijn
– voeg zout, peper en de verse koriander naar smaak toe.
(verse koriander is op de markt veel goedkoper)

Lekker met rijst


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s