Een positieve reactie uit Rotterdam

Michel Bosman heb ik leren kennen in een tijd dat ik ten einde raad was. Na jarenlange agressieve medicatie en een beschadigde nierfunctie kwam ik terecht bij Michel Bosman (op advies van mijn Osteopaat). Ik was nog helemaal niet bekend met Mesologie en mijn eerste ervaring was super goed. Michel Bosman is naast een Meseloog ook een zeer meelevend persoon, erg behulpzaam en denkt graag met je mee. Hij was vanaf het begin erg eerlijk en gaf meteen aan dat hij niet zeker wist of er iets uit de meting zou komen maar hij zou in ieder geval zijn uiterste best doen. Gelukkig kwam er wel wat uit de meting en kon ik aan de slag met wat ayurvedische middelen. De middelen hebben geholpen om de tijd tot de operatie te overbruggen.

Ik hoop dat nog meer mensen bekend worden met Mesologie. In mijn ervaring en beleving draagt Mesologie bij aan verbetering van de levenskwaliteit en het is een goed alternatief voor de westerse medicatie.

Dankjewel Michel Bosman, blijf vooral zo doorgaan!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s